OM K-LAB

K-LAB grundades med syftet att utmana normerna för byggkonstruktion inom den skandinaviska byggnadsindustrin. K-LAB´s team har arbetat på en bred variation av innovativa projekt över stora delar av världen och för nu samman över 80 års erfarenhet inom byggnadsindustrin för att göra våra klienters visioner till verklighet.

 

Med bakgrunder inom byggledning, byggkonstruktion, projektledning och BIM koordination strävar vi efter att använda de senaste teknologierna och nytänkande för att förbättra sättet vi levererar projekt på.

 

Vårt kärnteam av byggkonstruktörer och modellerare kommer från olika bakgrunder och har kompletterande styrkor. Detta, tillsammans med en stark kommersiell förståelse, gör det möjligt för oss att kolla på design utifrån många olika synvinklar för att slutligen komma fram till den bästa lösningen för att möta våra klienters behov samt att förstå vad som bör prioriteras för att uppnå det bästa resultatet för våra klienter.

 

Vi har kännedom av att varje projekt är unikt och medför sina egna utmaningar och möjligheter. Vi strävar efter att leverera ritningar och dokumentation av hög kvalitet med fokus på en snabb, interaktiv designprocess som engagerar hela designteamet.


Alla våra ritningar på K-LAB fokuserar på byggnadsindustrins tre huvudprinciper
- tid, kvalitet och kostnad. Genom vår noggranna planering och vårt alternativa tillvägagångssätt erbjuder vi inte bara lösningar som är kostnadseffektiva avseende material, utan som även erbjuder förbättrade perioder ute på byggarbetsplatserna, samtidigt som vi försäkrar att de uppfyller kraven för en BREEAM eller LEED certifierad byggnad.  

 

©2019 by K-LAB Projektering AB - 559192-7495

  • LinkedIn Social Icon