TJÄNSTER

Det vi erbjuder gör skillnad

 • Mechanical Engineer's Sketch

  BYGGKONSTRUKTION

  Analys, rådgivning och projektering

  Vi utnyttjar våra olika färdigheter och breda kunskaper inom byggnadsindustrin för att säkerställa att deet vi ritar är realistiskt, kostnadseffektivt och funktionellt. Vi förstår att vi endast utgör en liten del av hela byggnadsprocessen och fokuserar därför i vår designstrategi på att se till den större helhetsbildenutöver konstruktionen.  

 • Pir G - Arch 2.jpg

  BIM-KOORDINERING

  Modeller för framtiden

  Vi finner glädje i att nyttja nya teknologier för att skapa bättre och mer hållbara produkter åt våra kunder. Genom BIM försäkrar vi att alla inputs från ingenjörer och arkitekter är koordinerade, vilket gör det möjligt för oss att skapa en slutmodell som kan användas för kontinuerlig användning av brukaren.

 • Compare-Documents.jpg

  TREDJEPARTSGRANSKNING

  Sparar tid och pengar

  Ibland kan ett par nya ögon finna annorlunda, mer effektiva designlösningar. Med över 80 år av samlad erfarenhet inom byggkonstruktion är våra kunder i trygga händer när de önskar få sina projekt granskade.

 • Civil Engineer

  PROJEKTLEDNING

  Optimerar projektering och konstruktion

  Med stor erfarenhet från branchen både från designkontor och ute på byggen erbjuder K-LAB projekteringsledningstjänster som specialiserar sig på designprocessen. Vi arbetar tätt tillsammans med kunden, arkitekter, entreprenörer och andra tekniska discipliner för att främja en problemfri samordning i byggprocessens alla steg. På K-LAB erbjuder vi proaktiv problemlösning genom hela projektets gång.

©2019 by K-LAB Projektering AB - 559192-7495

 • LinkedIn Social Icon